Kaikki lähtee mielestä

Onko mielenterveys organisaatiosi ylpeydenaihe vai haastavatko mielenterveyden ongelmat työtänne? Mielenterveyden edistämisestä voi tehdä organisaation menestystekijän. Ilman muuta kannattaakin tehdä, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat luovempia, sitoutuneempia ja tehokkaampia. Mielenterveyden edistäminen on investointi, joka palkitsee monin kerroin.

”Hyvinvoiva henkilöstö on kasvun moottori ja sydän”

A-lehdillä mielen hyvinvointi otettiin rohkeasti osaksi yrityskulttuurin kehittämistä eikä takaisin ole paluuta. Henkilöstö- ja kulttuurijohtaja Reetta Tuomi kannustaa lämpimästi jokaista yritystä panostamaan henkilöstön mielen hyvinvoinnin edistämiseen ja nostamaan sen ylpeydenaiheeksi.

Lue A-Lehtien tarina

 

”Työn kuuluu olla muuta elämää tukeva voima”

Valiolle myönnettiin tänä vuonna toisen kerran Hyvän mielen työpaikka®-merkki. Työntekijöiden mielen hyvinvointiin panostaminen on keskeinen osa Valion sosiaalisen vastuullisuuden teemaa.

Lue Valion tarina

Inhimillisessä arjessa jaksamisesta puhutaan entistä avoimemmin

Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa rakennetaan inhimillistä arkea. Työssä jaksamisen ja jatkamisen tukeminen on tärkeä syy edistää mielenterveyttä.

Lue Ilmarisen tarina

Näistä rakentuu Hyvän mielen työpaikka

Mielenterveyden ja psyykkisen työkyvyn rooli korostuu osaamiseen ja innovaatioihin nojaavassa yhteiskunnassa, jossa työ on jatkuvassa muutoksessa. Miten rakentaa mieliystävällinen työpaikka?

Tutustu peruspilareihin

Hae Hyvän mielen työpaikka®

-merkkiä

Kun haette Hyvän mielen työpaikka® -merkkiä, tärkein teko on tehty: olette sitoutuneet mieliystävällisemmän työpaikan aktiiviseen kehittämiseen. Jokainen työpaikka etsii omat keinonsa ja tapansa edistää mielenterveyttä työpaikalla.

Näin haet merkkiä