Hyvän mielen työpaikka -merkin periaatteet

Hyvän mielen työpaikka® -merkin hakuprosessin käynnistämisellä työpaikka ilmaisee sitoutumisensa mieliystävällisemmän työpaikan aktiiviseen kehittämiseen.

Näillä askelilla mukaan

  1. Tutki ja tutustu
    Pohtikaa yhdessä mitä mielenterveys työpaikallanne tarkoittaa ja tutustukaa Hyvän mielen työpaikan kriteereihin ja suosituksiin. Keskustelkaa ja arvioikaa miten hyvin ne toteutuvat omalla työpaikallanne.
  2. Arvioi ja suunnittele
    Tarkistakaa, että laissa määritellyt perusedellytykset täyttyvät. Valitkaa sitten yhdessä kustakin kriteeristöstä vähintään yksi kehittämistavoite ja laatikaa suunnitelma tavoitteeseen pääsemiseksi. Varmistakaa vielä, että kaikki ovat sitoutuneet suunnitelmaan.
  3. Hyvän mielen työpaikaksi profiloituminen
    Täyttäkää hakulomake ja lähettäkää se eteenpäin MIELI ry:lle, joka tarkastaa ja hyväksyy suunnitelman. Hyväksytyn suunnitelman laatineet saavat oikeuden käyttää Hyvän mielen työpaikka® -merkkiä ilmoitetun kauden loppuun asti.

Linkki hakulomakkeeseen

Hakulomakkeet käsitellään saapumisjärjestyksessä. Saatte vastauksen noin 3 – 5 viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. Hyväksytyn hakemuksen tehneille toimitetaan merkin materiaalit ja käyttöohjeet.

Haemme merkkiä ensimmäistä kertaa. Siirry hakulomakkeeseen TÄSTÄ.

Linkki uusintalomakkeeseen

Parhaat työpaikat erottuvat sillä, että niissä mielenterveyden edistämis- ja vahvistamistyötä tehdään systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Sen osoituksena organisaatio voi hakea Hyvän mielen työpaikka® -merkkiä uudelle kaudelle.

Siirry merkin uusintalomakkeelle TÄSTÄ.

 

Kohti mieliystävällisempää työpaikkaa.

 

Ota meihin yhteyttä

Kerro meille, kuinka voimme auttaa sinua

Kirjoita viestisi oheiseen kenttään. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä ulkopuolisille tahoille.